SKETCH is een nieuw artistiek concept opgestart in Antwerpen en sinds kort ook in Gent. Een tiental kunstenaars uit verschillende disciplines of stijlen komen elke laatste donderdag van de maand samen om vrij te schetsen voor publiek. De tekeningen of schetsen worden ter plaatse gemaakt, meteen opgehangen en aan zeer lage prijzen verkocht zonder enige bemiddeling.

SKETCH wil kunstenaars en publiek dichter bij elkaar brengen op een ongedwongen manier in een relaxte setting. De organisatoren Sacha Eckes en Sam de Buysscher kozen Bar Nadar als locatie, de enige bar in Antwerpen die naast een gezellig café ook een uiterst toegankelijke galerij biedt. En Gent heeft BOHO als locatie gekozen. Vrienden en kennissen, cafébezoekers of toevallige passanten, jong en oud, kortom, iedereen is uitgenodigd om deze live sketching te volgen, een praatje te slaan met de kunstenaars en creatieve ideeën uit te wisselen.

dinsdag 6 september 2011

5 opmerkingen:

 1. geweldig initatief!
  moeten we in Gent ook hebben!
  zin in uitbereiding?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahoi,

  wij organiseren al sinds een 4tal jaar tekenbattles en improvisatietheater in combinatie met tekenaars in gent en willen graag wel eens meedoen. www.diepmassief.be
  zag het pas vandaag staan op gratis in gent, hopelijk geraken we er vanavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Diepmassief, je kan voor SKETCH Gent best even contact opnemen met Britt Raes: britt.raes@gmail.com
  Groeten,Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow geweldig idee! ik kan niet wachten tot jullie volgende bijeenkomst,
  tot dan! :)
  sevi

  BeantwoordenVerwijderen